Els tallers de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot obrin les seues portes

29 maig 2019|Burjassot

Des de 04/06/2019 fins a 13/06/2019

Poster Talleres CAS

Quina millor manera de mostrar el que han aprés al llarg de l’any que obrint les portes de les seues classes? Això és el que han pensat els diferents tallers de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot que, del 3 al 13 de juny, celebraran diferents jornades de portes obertes en les quals conviden a participar a tota la ciutadania.

Totes les jornades tindran lloc a la Casa de Cultura i, els primers a obrir les seues portes seran les alumnes de ioga per a mamàs i bebés el dilluns 3 de juny a les 11 hores. Els seguiran, l’endemà, el dimarts 4 de juny els alumnes de pilates del torn de matí, concretament a les 10 hores passant el testimoni a les alumnes de dansa clàssica que faran la seua jornada de portes obertes a partir de les 17.30 hores. Aqueix mateix dia, a les 19 hores, serà també el torn de la classe de ioga integral, grup 1.

El 5 de juny a les 15 hores, començarà la jornada de portes obertes amb el taller de ioga per a l’esquena passant a les 17 hores al de meditació sonora i al de ioga integral, grup 2. A les 17.30 hores seran els diferents grups de guitarra com el de clàssica infantil de grup un i clàssica avançat els que delectaran als assistents a la seua classe amb tot el que han aprés enguany. Tancarà la jornada, a les 19 hores, el taller de meditació.

Un dia més tard, el dijous 6 de juny, a les 11 del matí el taller de ioga integral, grup 4, oferirà una classe oberta a la ciutadania passant el testimoni, aqueix mateix dia, a les 19.15 hores, al de pilates, en aquest cas, el grup 2. El divendres 7 de juny la jornada estarà protagonitzada pel taller de ioga integral, grup 3, a les 19 hores i el de ioga en família, amb xiquets de 3 a 6 anys, a les 17.30 hores.

En la segona setmana del mes de juny, el dilluns dia 10 serà la jornada de portes obertes de teatre, concretament del grup de “Quins actors!” que, a les 17.30 hores mostraran els seus dots d’actors i actrius al públic assistent. Una mica abans, a les 15.15 hores, serà el torn del taller de pilates, en el seu grup 4.

Novament la música de guitarra protagonitzarà la vesprada de l’11 de juny amb la jornada de portes obertes dels grups de guitarra clàssica infantil, del grup 2, a partir de les 17.30 hores, i de guitarra clàssica nivell 2 mitjà, que serà a les 19 hores.

El dimecres 12 de juny el teatre torna a la Casa de Cultura amb els grups “Continua l’espectacle” i el de”Joves actors” que realitzaran les seues mostres a les 19 i a les 17.30 hores, respectivament.

Per a finalitzar les jornades, el dimecres 12 de juny a les 19.15 hores serà la classe oberta del grup 1 de pilates i el dijous 13 de juny a les 17.30 hores, el taller d’iniciació a la dansa clàssica, els grups 1 I 2, seran els que posen el fermall final a aquests dies d’intensa activitat dels tallers de l’IMCJB.

Amb aquestes jornades, l’IMCJB dona l’oportunitat a totes aquelles persones interessades a formar part dels seus tallers el pròxim curs de conéixer-los des de dins i veure la gran quantitat de coses que els seus alumnes aprenen en aquests.