Els veïns de Burjassot ja poden dipositar els seus residus en l’Ecoparc mòbil de l’Emtre

1 març 2018|Burjassot

ecoparaque móvil
ecoparque
ecoparque
ecoparque

Des de primera hora del matí Burjassot compta amb la visita de l’Ecopac mòbil de l’Entitat Metropolitana per al tractament de residus (Emtre), situat en l’aparcament de les Palmeres , al costat del Centre de Salut i del Mercat Municipal l’Almara, un gran punt de pas de veïns i veïnes del municipi.

La situació de l’Ecoparc permet als veïns i les veïnes de Burjassot poder dipositar els residus generats d’ús domèstic per als quals no existeixen contenidors específics d’una manera fàcil ja que poden aparcar pràcticament al costat del mateix.

Aquest matí (1-03-2018) l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i la regidora de Medi ambient, Lluna Àrias, han visitat l’Ecoparc, comprovant la seua utilitat i la importància del mateix per a les veïnes i els veïns del municipi.

Durant les tres jornades que estarà l’Ecoparc a Burjassot, des de l’Oficina de Sostenibilitat Local es repartiran 1.200 borses per a reciclatge a totes les persones que dipositen els seus residus en ell, contribuint així a una millor separació dels residus per al seu posterior tractament.

En l’Ecoparc poden dipositar-se des de llibres i revistes, fins a piles alcalines o bombetes sense oblidar els petits electrodomèstics, els termòmetres, l’oli de motor i de cuina, les càpsules de cafè, joguets elèctrics, telèfons mòbils, tòner, bateries o pintures i CDs, entre molts altres residus. 

L’horari d’obertura de l’Ecoparque és hui i demà, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, mentre que el dissabte 3 de març l’obertura serà només al matí, de 10 a 13 hores.