“Los vigilantes de la playa” y “Señor, dame paciencia”, estrenes en la Terrassa d’Estiu

3 juliol 2017|Burjassot

Des de 06/07/2017 fins a 09/07/2017

los vigilantes de la playa

Després de la seua obertura amb l’estrena de la pel·lícula “El Capitán Calzoncillos”, la Terrassa d’Estiu torna obrir les seues portes al cinema a la fresca aquesta setmana, amb dues noves estrenes: “Los vigilantes de la playa” i “Señor, dame paciencia”. La Terrassa d’Estiu ofereix nits de cinema en l’Auditori de la Casa de Cultura durant els mesos de juliol i agost, durant tots els caps de setmana, a més projeccions extra durant alguns dijous. L’entrada a la Terrassa d’Estiu té un preu únic de 4 euros i totes les sessions són a les 22:30h. Les entrades poden adquirir-se en la taquilla, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció.

A més, des d’aquest cap de setmana, la Terrassa d’Estiu comptarà amb màquines expenedores on els assistents al cine d’estiu podran adquirir aigua, sucs i refrescs, café i un surtit variat d’aperitus, salats i dolços. 

La primera pel·lícula que aquesta setmana arribarà a la Terrassa d’Estiu és “Los vigilantes de la playa”, les projeccions de la qual seran, el dijous 6 de juliol i el diumenge 9 de juliol, a les 22:30h. En to de comèdia i amb molta acció, la pel·lícula és l’adaptació al cinema de la famosa sèrie americana de televisió amb el mateix nom i protagonitzada pel socorrista Mitch Buchannon. No recomanada per a menors de 16 anys, aquest remake presenta de nou als populars socorristes que s’encarreguen de la seguretat en la californiana platja de Santa Mónica. Mitch Buchannon, un estricte i esforçat socorrista de l’antiga escola, haurà de treballar braç a braç amb el rebel Matt Brody, un jove exnadador olímpic caigut en desgràcia al que li agrada saltar-se les normes. Malgrat el xoc de les seues personalitats, tots dos socorristes hauran de formar equip quan descobreixen una trama criminal que amenaça el futur de la Badia.

Compartint cap de setmana, arriba també a la Terrassa d’Estiu l’espanyola “Señor, dame paciencia”, del director Álvaro Díaz Lorenzo. No recomanada per a menors de 12 anys, aquesta absurda comèdia es projectarà el divendres 7 i el dissabte 8 de juliol, a les 22:30h. “Señor, dame paciencia” és una comèdia familiar centrada en Gregorio, un banquer madrileny molt conservador i amb un caràcter fort. Després de la mort de la seua dona, Gregorio haurà de complir la seua última voluntat: viatjar amb els seus fills i les seues parelles a Sanlúcar de Barrameda per a escampar les seues cendres en el riu Guadalquivir. El protagonista haurà de superar els seus prejudicis i acceptar a la seua variopinta família. La seua filla Sandra està casada amb un català de soca-rel, que vol que el seu fill vaja a un col·legi bilingüe anglès-català. La seua filla Alicia està eixint amb un hippy que està en contra de la societat capitalista, i el seu fill Carlos acudeix al viatge acompanyat pel seu nuvi, un senegalès assentat al País Basc.

La Terrassa d’Estiu continuarà avant, el cap de setmana del 14 al 16 de juliol, amb l’arribada de “Gru 3, mi villano favorito” i els seus inseparables minions. Les passades addicionals que s’han programat per a la nit dels dijous, el de “Los Vigilantes de la playa”, el dijous 6 de juliol, així com la passada addicional de “Cars 3”, el dijous 20 de juliol, arriben amb una campanya promocional en la qual, a través d’una pàgina de Facebook (CineVeranoBurjassot), es podrà participar en el sorteig d’entrades per a assistir gratuïtament a la Terrassa d’Estiu 2017.