Luis Félix Martínez repeteix triomf en la 10K Solidària Divina Pastora de Burjassot

24 setembre 2018|Burjassot

Carrera Divina Pastora

En l’última vesprada de l’estiu 2018, la del passat 22 de setembre, Burjassot va viure la seua particular festa de l’atletisme popular i solidari amb la celebració de la 10K Solidària Divina Pastora a benefici, des de la seua creació en 2013, de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la paràlisi cerebral (AVAPACE).

Baix l’atenta organització del Club de corredors local Burjarunners, els socis i sòcies del qual es van bolcar en tasques de coordinació, supervisió i avituallament, el crono va començar a sumar minuts a les 18:30h, quan els prop de mil corredors i marzadors participants trepitjaven la línia d’eixida, rebent els ànims de ade Burjassot, Rafa García, el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero i les regidores Olga Camps, Estefanía Ballesteros i Amparo Palanca, a més de tot el públic present.

Per primera vegada, enguany la carrera incorporava una marxa solidària de quatre quilòmetres amb l’objectiu d’acostar la pràctica esportiva a tot tipus de persones i que va tindre molt bona acceptació, ja que es van inscriure més de 200 persones.

I en el terreny esportiu ho va tornar a fer. L’atleta Luis Félix Martínez es va adjudicar un còmode triomf, per segona vegada consecutiva. L’atleta del Serrano Club de Atletismo va finalitzar els deu quilòmetres del traçat en un temps de 32:58. Celestino Fernández, que va detindre el crono en 33:24, i Pablo González, amb un temps de 33:39, van completar el podi masculí. Amb aquest triomf, Luis Félix Martínez suma la seua tercera victòria en aquesta carrera, ja que es va proclamar vencedor en 2013, en la primera edició d’aquesta cita esportiva, i en la seua cinquena edició celebrada l’any passat.

En categoria femenina, la més ràpida va ser Olga García, que va creuar l’arc de meta en 45:01. La segona plaça va ser per a Lucía Ramírez, que va completar el recorregut en 45:38, i Mª Ángeles Leo, en 46:04.

La 10K Divina Pastora Burjassot, que enguany ha celebrat la seua sisena edició, és una carrera solidària que destina el 100% de la recaptació a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) per a poder continuar millorant la qualitat de vida de les persones que pateixen paràlisi cerebral i de les seues famílies. A més, pretén fomentar la integració i la inclusió en l’esport, així com visualitzar la paràlisi cerebral i normalitzar-la.