Mª Ángeles Fernández és la nova Dulcinea de la “Ínsula Barataria” de Burjassot

3 març 2020|Burjassot

Dulcinea 2020-2021

La nova Dulcinea ja llueix la seua corona i la lluirà durant els pròxims dos anys. La societat cultural de Castella-la Manxa a Burjassot, “Ínsula Barataria”, va celebrar, en la vesprada del passat dissabte 29 de febrer, l’acte pel qual va quedar triada la Dulcinea 2020-2021. Es tracta de Mª Ángeles Fernández, qui, durant aquest període, serà la reina de les festes amb sabor manxec a Burjassot, i representant també de l’entitat local en futurs actes organitzats per altres cases de Castella-la Manxa de la Comunitat Valenciana.

L’acte va començar amb les intervencions del president de “Ínsula Barataria”, Pedro Montón, del secretari, Franciso Fernández de Sevilla i de Pepita Rubio, la Dulcinea 2018-2019 qui va cedir el testimoni i la corona a Mª Ángeles, la qual va jurar el seu càrrec davant “El Quixot”. A més, va haver-hi paraules de record per a Emi, una component de l’ínsula i ex Dulcinea qui va morir recentment i paraules d’ànim per a Pilar, una altra de les Dulcinees de l’entitat que, en l’actualitat, lluita contra una malaltia. No va voler perdre’s aquest acte l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que va estar present juntament amb el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero i que també va dirigir unes paraules a tots els presents.

La vesprada va continuar amb les actuacions del Club de Poesia Galerna i de la Rondalla i el Cor d’Ínsula Barataria- Amistat i la fi de festa va arribar amb xocolate, xurros i ball en la seu de l’entitat manxega i burjassotera.