Matí sense cotxes i comercial a Burjassot

16 març 2018|Burjassot

Des de 24/03/2018 fins a 24/03/2018

BOTIGUES AL CARRER 24 DE MARZO

Un dels eixos comercials de Burjassot, la Carretera de Llíria, es transformarà dissabte que ve 24 de març des de les 9:30 hores. De la mà de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, aquesta zona comercial es tancarà al trànsit rodat i els comerços eixiran al carrer.

Ho faran, de 9:30 a 15 hores, amb grans ofertes, amb animacions i amb els seus millors productes oferits a veïns i visitants de Burjassot, els quals tindran l’oportunitat no solament de realitzar les seues compres a molt bon preu sinó, també, de poder realitzar-les d’una manera amena i divertida.

Tota la informació sobre la jornada es podrà consultar, en uns dies, en www.carrerdofertes.es, la web que des de CEMEF s’ha habilitat per a donar a conèixer les ofertes i les activitats que durant el matí es multiplicaran en la citada zona comercial.

Un dia important tant per al comerç com per a les veïnes  i els veïns de Burjassot que tindran l’oportunitat de passejar per aquesta artèria comercial sense els impediments del trànsit rodat.