Manifest reivindicatiu a Burjassot en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

20 novembre 2019|Burjassot

Des de 25/11/2019 fins a 25/11/2019

logo_espaidona_h

Dilluns que ve, 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les dones i, a Burjassot, després d’uns dies d’intensa activitat, la setmana que el municipi ha dedicat a sensibilitzar contra aquest problema social culminarà amb la lectura del Manifest reivindicatiu. Una lectura que tindrà lloc a les 12h, a les portes del consistori i que comptarà amb la presència i participació de l’Equip de Govern encapçalat per l’alcalde, Rafa García, màxim responsable de la regidoria d’Igualtat i Feminisme. També participarà en la Lectura el teixit associatiu i educatiu de Burjassot.

PUNXA PER A LLEGIR EL MANIFEST

Cal destacar que, tant la lectura del Manifest del 25N com la resta d’activitats per a la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, han sigut organitzades per Espai Dona, el Servei Municipal d’Atenció Integral a les dones. El dia anterior, el diumenge 24 de novembre, el municipi albergarà la celebració de la X Volta a Peu contra la Violència de Gènere de Burjassot. Les inscripcions per a participar en la carrera es realitzaran el mateix dia a partir de les 09.00 hores.

D’altra banda, el mateix dilluns, 25 de novembre a les 18:30h, es realitzarà la concentració en la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot, a les 18.30h, per a acudir amb autobús a la manifestació que tindrà lloc a València. El termini de reserva de plaça en l’autobús és fins al mateix 25 de novembre, escrivint un correu amb les dades personals de les persones interessades a reservar una plaça a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es, telefonant al 96 390 67 18 o acudint a directament a la seu de Espai Dona (C/ Colón, 40-1r).