Maria Juan posa l’humor en les activitats que Burjassot dedica al Dia Internacional de les Dones

27 febrer 2023|Burjassot

Des de 07/03/2023 fins a 07/03/2023

Maria Juan
En la seua carta de presentació posa que “tendeix al drama des que va nàixer, tal vegada per això se li de tan bé dedicar-se a la comèdia”. Ella és Maria Juan, actriu, còmica, monologuista i, transversalment a tot això, una gran comunicadora. La valenciana s’ha colat en la programació que la regidoria d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot ha confeccionat per a commemorar el Dia Internacional de les Dones i arribarà a Burjassot, el dimarts 7 de març, amb el monòleg de la sèrie “Riures en valencià” que, sent qui és la monologuista i estant en la setmana del 8M, la riallada contínua i el feminisme amb humor seran els reis de la festa.

El monòleg, amb entrada gratuïta, tindrà lloc, a les 18.30 h, en el Centre Socioeducatiu Díaz-Pintado. Maria Juan arribarà a Burjassot disposada a desplegar la seua artilleria pesant, però no la de guerra, sinó la de la pau i l’humor, i no pensa deixar a cap persona del pati de butaques sense plorar…de riure. Amb una àmplia experiència en el món audiovisual, Maria té una gran capacitat d’improvisació sobre l’escenari, la qual li ha convertit en una espècie de xou woman tot terreny i en les funcions de la d’Ontinyent pot passar de tot, literalment.

María Juan en un referent en la cultura valenciana més actual i fresca. És actriu, és còmica, domina l’univers audiovisual, advoca, defensa i parla el valencià i el porta a gala en els seus xous; és productora de la seua pròpia companyia, sap comunicar…En definitiva, és una dona perfecta per a formar part de la programació de 2023 de Burjassot amb motiu del Dia Internacional de les Dones perquè, a Burjassot, la Igualtat comença per la Cultura.