Més de 1.000 persones es reuneixen a Burjassot per a celebrar el Dia de Castella-la Manxa a la Comunitat Valenciana

5 juny 2017|Burjassot

Castilla La Mancha

Burjassot va viure un dissabte festiu en el qual els seus carrers es van omplir del folklore i les tradicions castellà manxegues. Un dia de festa per als veïns i les veïnes del municipi que, acompanyats dels representants de les 19 cases regionals que van visitar el municipi, van gaudir de la celebració del Dia de Castella-la Manxa a València. Un acte en el qual els amfitrions van ser els components del Centre Cultural “Ínsula Barataria” Castella-la Manxa de Burjassot.

Després de la recepció oficial als representants de les 19 cases regionals i als càrrecs presents en el Saló de Plens de l’Ajuntament, per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de diferents representants municipals, va tenir lloc un cercaviles per Burjassot, al compàs dels tambors del Grup de Tamborilers d’Hellín de Montcada fins a arribar a la Casa de Cultura.

En aquest espai municipal es va poder gaudir del folklore típic de Castella-la Manxa i després de les actuacions, es va celebrar el dinar de germanor en la Pinada de la Casa de Cultura.