Més de 1300 espectadors passen per la Terrassa d’Estiu en la seua primera setmana de programació de cinema

13 juliol 2022|Burjassot

És estiu però continua havent-hi moltes ganes de cinema a Burjassot. I si és a l’aire lliure, millor. Precisament això va passar la setmana passada quan la cartellera va abandonar l’interior del Centre Cultural Tívoli per a començar a lluir-se a la fresca de la Terrassa d’Estiu, a l’Auditori de la Casa de Cultura. Un total de 1315 espectadors i espectadores van passar per la pantalla gran del particular cinema d’estiu de Burjassot en la seua primera setmana de l’exhibició, del 6 al 10 de juliol.

Es van emportar la palma els Minions i el seu vilà Gru, que van aconseguir reunir 1.151 fans dels petits monstres grocs durant el cap de setmana. Per part seua, Jurassic World Dominion va ser seguida per uns altres prop de 150 ciutadans i ciutadanes, xifra considerable ja que la pel·lícula era una reposició i s’havia projectat al juny en el Tívoli.

La Terrassa d’Estiu tornarà a projectar Minions: el origen de Gru en una última sessió dimecres que ve 13 de juliol, a les 22:15h, mentre que el 14, el 15 i el 17 de juliol arriba Padre no hay más que uno 3. Per a completar la cartellera de juliol de la Terrassa d’Estiu, arribaran esperades estrenes com la comèdia espanyola Llenos de gracia (dimecres 20 i dijous 21 de juliol), rodada en part a Burjassot i protagonitzada per Carmen Machi o la superproducció Thor: Love and Thunder (divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de juliol).