Més de 150 docents assisteixen a Burjassot a la jornada sobre educació emocional amb el professor Carlos Caurín

6 setembre 2017|Burjassot

Conferencia Carlos Caurín

Amb les aules ja tancades i tant alumnes com docents immersos en les vacances d’estiu, la regidoria d’Educació va llançar, el passat mes de juliol, una convocatòria destinada al professorat i orientada al ja imminent nou curs. Es tractava d’una jornada formativa, impartida pel professor Carlos Caurín, amb la qual la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, volia donar la benvinguda al nou curs escolar a tota la comunitat docent del municipi.

La convocatòria ha obtingut al llarg d’aquestes setmanes tan bona acolliment que, hui, més de 150 docents, tant d’Educació Primària com d’Educació Secundària, han omplert al cent per cent l’aforament del Saló d’Actes del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado on ha tingut lloc la jornada educativa “Eines d’educació emocional i empatia per a fomentar la convivència en els centres escolars”. Laura Espinosa, regidora d’Educació, ha sigut qui ha donat la benvinguda a tots els presents, agraint el fort acolliment que ha tingut aquesta iniciativa entre el professorat com a manera d’encarar el nou curs escolar i presentant al professor Carlos Caurín, destacant el seu extens currículum i definint-ho com un educador que educa des del cor.

Davant les atentes oïdes de tots els assistents, Carlos Caurín ha començat la seua ponència, basada en la importància del foment i la gestió de les emocions en l’àmbit educatiu, com a eina fonamental per a formar a millors persones.