Més de 2000 participants en les XXI Finals Autonòmiques de Colpbol celebrades a Burjassot

18 maig 2018|Burjassot

Colpbol
colpbol

Des de dimarts passat 15 de maig, bona part de les instal·lacions del Poliesportiu de Burjassot estan “preses” per centenars i centenars de jugadors i jugadores de l’esport de moda, almenys en l’àmbit escolar. Burjassot està sent, en aquest mes de maig, una de les seus de les trobades finals del XXI Campionat Autonòmic del Colpbol.

De les 4000 persones que estan formant part d’aquest Campionat, 2.200 participants estan, aquests dies, disputant partits en les instal·lacions esportives municipals. A més de la participació d’equips locals, també hi ha molts altres procedents de nombroses localitats valencianes com, per exemple, Alzira, Carcaixent, Cullera, L’Eliana, Banyeres de Mariola, Aldaia, Alginet, Sagunt, Mislata així com d’altres de València ciutat. A més, en aquesta ocasió i com és habitual, el Campionat també compta amb la participació d’equips d’altres comunitats autònomes que participen com convidades, com és el cas dels tres equips que han participat, procedents de la localitat murciana de Puerto Lumbreras.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García i el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, han acudit al Poliesportiu Municipal, on van aprofitar per a conversar amb Juanjo Bendicho, creador del Colpbol i director tècnic del Campionat i per a gaudir d’una estona d’un partit en el qual jugava l’equip del CEIP Fernando de los Ríos del municipi.

La València Colpbol Cup 2018, el segon campionat d’Espanya d’aquesta modalitat esportiva, que afavoreix la cooperació i la inclusió en l’esport, se celebrarà el 22, 23 i 24 de juny en la ciutat de València i també a Burjassot.