Més de 500 persones comencen a l’octubre els cursos de la Casa de Cultura

19 setembre 2018|Burjassot

cursos talleres

Encara que un total de 560 persones ja s’han matriculat en algun dels cursos i tallers que per al curs 2018/2019 ofereix l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, encara queden nombroses places lliures en diferents disciplines de formació, oci i temps lliure. Les classes començaran a partir del 2 d’octubre, però la matrícula continua oberta, tant on line, com presencialment en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19: 30 h. Per a la matrícula presencial cal sol·licitar Cita Prèvia.

Els cursos que han aconseguit una ocupació del 100% són, de moment, els de pilates, ioga i el monogràfic d’internet avançada. Dirigits a la població infantil, queden places lliures en diversos cursos com, per exemple, guitarra, teatre, anglés, informàtica, funky, hip-hop, la dansa o els escacs. També, per a públic adult, hi ha places disponibles en modalitats clàssiques com a teatre, flamenc, sevillanes, dibuix i pintura, restauració de mobles, ceràmica i terrisseria, fotografia i Noves Tecnologies.

CONSULTA ACÍ L’OFERTA DE CURSOS

Entre les novetats d’aquest curs, en Arts Plàstiques està el monogràfic de gravat, mentre que en l’àrea de Noves Tecnologies destaca, a més dels cursos tradicionals, està l’Aula d’empresa, el dissenyador a casa o els monogràfics de modelatge i impressió en 3D o el Responsive Layout. En Benestar, a més dels demandats cursos de pilates i diferents modalitats de ioga, també destaca el curs de meditació.

Finalment, en àrea d’idiomes, l’anglés i el valencià ofereixen diferents cursos adaptats per edats i/o nivells amb cursos especials per a preparació d’exàmens oficials com el Mitjà, el Superior de la JQCV així com els PET I FCE (B1, B2) d’anglés.

Tota la informació sobre horaris i preus pot consultar-se en http://cultura.burjassot.org.