Més de 700 burjassoters ja s’han inscrit per a córrer i marxar contra la violència de gènere

13 novembre 2018|Burjassot

Inscripciones Volta a peu

Falta poc més d’una setmana perquè els carrers de Burjassot s’òmpliguen de famílies, de corredors i marxadores, de mascotes…tots junts per a llançar un gran i rotund NO contra la violència de gènere. Ho faran en la IX Volta a peu contra la Violència de Gènere que, un any més, se celebrarà en el municipi, diumenge que ve 25 de novembre, de la mà de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, a través de Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot.

En aquests moments, més de 700 persones s’han inscrit ja en la carrera i marxa de 4km, no competitiva que tindrà la seua eixida a les 11 del matí des de la Plaça de l’Ajuntament. Abans d’aquesta eixida, a les 10.30 hores, i en la mateixa ubicació, tindrà lloc el concert del grup valencià “Reina Roja” que col·laborarà també en aquesta activitat tan reivindicativa.

Les inscripcions, que es poden realitzar fins al 22 de novembre o fins a esgotar les 1.000 disponibles, poden realitzar-se en www.cronok30.com. A més, des d’aquesta mateixa setmana i fins al 23 de novembre es pot acudir a Espai Dana, al carrer Colón, 40 per a recollir els dorsals de la carrera i el detall commemoratiu d’enguany.