Més de 900 participants corren i marxen, baix una pluja intensa, en la II Run Càncer Burjassot

5 juny 2017|Burjassot

II Run Cancer

Va ploure el passat 4 de desembre en la primera edició i va diluviar diumenge passat 4 de juny, en la segona. Però ni va ser un obstacle la pluja l’any passat, ni ho va ser ahir per als prop de 900 participants que ahir “es banyaren” de valent contra el càncer. De la mà de la lluitadora família que compon la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, el municipi acollia ahir la celebració de la II Run Cancer del Circuit de l’Associació Espanyola contra el Càncer, una marxa i una carrera simultànies que va aconseguir reunir a prop d’un miler de persones, entre corredors i marchadors.

Malgrat la pluja, molt forta durant nombrosos trams del recorregut, la prova solidària va transcórrer amb total normalitat des del precís instant en què l’alcalde de Burjassot, Rafa García i la presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Lola Angresola, marcaven l’eixida i el crono començava a explicar. De fet, la pluja es va convertir en una anècdota per a l’alegria i la diversió, més que una molèstia.

Va haver-hi podi per als primers i les primeres a trepitjar la línia de meta, amb presència en el mateix del Club Local Burjarunners que, a més de córrer molts dels seus components, també van col·laborar en l’organització de l’esdeveniment. Però ahir, la primeríssima posició del podi va ser per a les quasi mil persones que, amb la seua aportació, van aconseguir sumar un total de 4.505 euros, una suma que anirà íntegra a la contínua lluita contra la malaltia. Tota la recaptació recaptada ahir a Burjassot es suma a la quantitat acumulada del Circuit Run Cancer 2017 que ascendeix a 66.394 euros, quan encara estem a meitat d’any i falten moltes carreres i marxes per celebrar-se en altres municipis.