Matinal de teatre gratuït en el Parc La Granja de Burjassot

17 octubre 2016|Burjassot

El món del circ, les acrobàcies, l’humor, els equilibris…tot es donarà cita diumenge que ve, 23 d’octubre, a les 12 hores, en el Parc La Granja de Burjassot, punt del municipi en el qual l’Ajuntament de Burjassot, a través de la programació de la Casa de Cultura, posarà en escena “El apartamento”, de la companyia Circk About It.

Espectacle gratuït pensat per a tota la família, on el circ és el protagonista indiscutible del mateix; però el circ vist des d’una altra perspectiva, des del saló de casa, ja que és en aquest punt on tot pot escapar de la normalitat i convertir-se en excepcional. Circk About It planteja una situació quotidiana com pot ser la convivència en un apartament per a explicar com la rutina pot trencar-se amb facilitat, simplement afegint unes gotetes del millor circ.

Acrobàcies, salts, ports i equilibris per a una prometedora companyia que ha evolucionat des de la peça curta “Tres al cubo”, guanyadora en 2014 del premi Off Circada, per a presentar ara aquest espectacle, fonamentat principalment en els equilibris i salts acrobàtics, amb pinzellades d’humor i que mostra un treball corporal molt visual.