Més de 2.000 alumnes de Burjassot gaudeixen de les projeccions de “Cinema en Valencià”

10 abril 2017|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli ha sigut aquesta setmana el punt de trobada dels escolars de Burjassot que han participat, d’una manera molt activa, en el cicle de “Cinema en Valencià”, una iniciativa de l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), dirigida per la Regidora Maria Viu, en col·laboració amb Escola Valenciana que ha facilitat unitats didàctiques als centres educatius perquè pogueren treballar la pel·lícula abans de la projecció.

El Tívoli ha rebut la visita de 2.177 escolars que han pogut gaudir de la projecció de “Mascotes”, “El Petit Príncep” i L’heroi de Berlín, pel·lícules que els han agradat molt i que, com s’ha assenyalat, han pogut treballar en les classes per a conèixer-les millor i saber el missatge i aprenentatge que cadascuna d’elles té.

Així, enguany han participat en el projecte els CEIP Miguel Bordonau, Sant Joan de Ribera, Fernando de los Ríos, El Pouet-Nostra Senyora dels Desemparats i Villar Palasí al costat dels col·legis San Miquel, La Nativitat i Juan XXIII. També han participat l’escola infantil Santa Gemma i l’IES Comarcal.