Taula informativa a Burjassot pel Dia Internacional del TDAH

24 octubre 2022|Burjassot

Des de 27/10/2022 fins a 27/10/2022

TDAH 1

Dijous que ve, 27 d’octubre, se celebra a Espanya el Dia Internacional del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH). Amb l’objectiu de donar difusió a la jornada i explicar a la ciutadania què és el TDAH, quals són els símptomes més característics que faciliten el diagnòstic, així com oferir informació i eines per a les famílies, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Sanitat que dirigeix Isabel Mª Mora, en col·laboració amb l’associació APNADAH, ha organitzat una taula informativa que es muntarà, al costat de la porta de l’Ajuntament, el mateix dijous 27, entre les 10 i les 13.30 hores. A les 12 h, es procedirà a la Lectura del Manifest reivindicatiu d’aquesta jornada. 

Amb el lema ‘Per a tota la vida’, l’Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb TDAH estarà a Burjassot per a oferir tot tipus d’informació d’interés sobre aquest àmbit, així sobre el seu propi treball i serveis com a entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb alguna mena d’aquest trastorn de l’atenció i la de les seues famílies.

El TDAH és un trastorn neurobiològic que afecta més del 5% de la població infantojuvenil i a un 2/3% de les persones adultes.