Mi amigo Pony i El profesor de persa tanquen la programació de gener al cinema Tívoli

25 gener 2021|Burjassot

Des de 30/01/2021 fins a 31/01/2021

MI amigo Pony

Gener acaba però, durant el seu últim cap de setmana, el dissabte 30 i el diumenge 31, els espectadors i espectadores fidels i amants del seté art, tenen dues noves pel·lícules per a triar en la cartellera particular de Burjassot. Aquesta vegada, la proposta de cinema familiar arriba de la mà de la francesa “Mi amigo Pony”, mentre que l’opció de cinema adult és el drama “El profesor de persa”, amb el qual es viatja fins a l’Alemanya del nazisme.

Amb “Mi amigo Pony”, els més menuts de la família s’endinsaran en l’aventura particular de Cécile, una xiqueta de 10 anys que es trasllada a viure al sud de França amb la seua mare, Louise. La integració amb els altres xiquets del poble no li resulta gens fàcil, així que quan un circ ambulant s’instal·la a la porta del costat, Cécile descobreix que estan maltractant a Poly, el poni estrela de la companyia, i decideix protegir-lo i organitzar la seua fugida. Perseguits per Brancalou, l’inquietant director del circ i el misteriós Víctor, Cécile i Poly s’embarcaran en una carrera plena d’obstacles, però també un vertader viatge iniciàtic on naix i creix una increïble història d’amistat.

El film és una adaptació de l’obra literària homònima de l’escriptora Cécile Aubry, qui en els anys 60 també va portar la seua pròpia novel·la a la pantalla petita en forma de sèrie televisiva,la qual va obtindre un gran èxit entre el públic francés. “Mi amigo Pony” (recomanada per a majors de 7 anys), una pel·lícula francesa dirigida per Nicolas *Vanier i protagonitzada per François Cluzet, es projectarà al cinema Tívoli el dissabte 30 i el diumenge 31 de gener, a les 16:30h.

“El profesor de persa”, la nova pel·lícula del cineasta rus Vadim Perelam gira la mirada cap al drama de l’Holocaust, amb una història curiosa sobre l’enginy i l’astúcia que pot provocar en algú l’ànsia tan humana de sobreviure. Amb una magistral interpretació de Nahuel Pérez Biscayart, el protagonista és Gilles, un jove jueu que és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració, a Alemanya. Allí aconsegueix evitar l’execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquest ardit, Gilles aconsegueix mantindre’s amb vida, però haurà d’ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, interessat a aprendre’l. Al mateix temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en augment. La pel·lícula, no recomanada per a menors de 16 anys, es projectarà en el Tívoli el dissabte 30 i el diumenge 31, a les 19:30h.

La programació del cinema Tívoli s’ha adaptat a les últimes restriccions horàries que han establit el toc de queda a les 22h, almenys fins al pròxim 31 de gener, de manera que les pel·lícules de la segona sessió comencen a les 19:30h, garantint així als espectadors i espectadores que tindran temps de sobres per a tornar a les seues llars, abans de les 22 hores.

Les entrades per a gaudir del cinema en el Tívoli tenen un preu de 4 euros i es recomana adquirir-les telemàticament. La taquilla, per part seua, obrirà 30 minuts abans de l’inici de cada projecció. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.