Mickey Mouse felicitarà l’aniversari als xiquets i xiquetes de Burjassot amb un vídeo personalitzat

3 abril 2020|Burjassot

cumple mickey

Les gestions han sigut àrdues però l’Ajuntament de Burjassot ho ha aconseguit. Mickey Mouse visitarà de manera virtual totes les llars del municipi en les quasl hi haja xiquets que vagen a complir anys, o bé ja ho hagen fet, en aquests dies de confinament.

Mickey és molt conegut a Burjassot i en el moment en el qual l’Ajuntament es va posar en contacte amb ell, es va posar a idear una manera divertida i molt especial per a felicitar els aniversaris dels xiquets del municipi que s’estan portant súper bé i estan demostrant ser uns vertaders campions en aquests dies de confinament.

Així, per a poder rebre la felicitació personalitzada per a cada xiqueta i xiquet, els seus pares, mares o tutors han de enviar un correu a agencia.jove@imcjb.net amb la petició, el nom del xiquet o xiqueta que celebra l’aniversari, el dia, els anys que compleix i si pot ser, si li agrada alguna cosa en esopecial perquè Mickey puga donar-li una sorpresa molt personalitzada. Important: facilitar també el telèfon del pare, mare o tutor del xiquet o de la xiqueta.

Una vegada fet l’encàrrec, en el mateix correu a través del qual s’haja fet la petició, es rebrà, abans del dia de l’aniversari un vídeo amb la felicitació. És molt important que els pares, mares o tutors que envien el correu miren, en el cas de no veure’l en la seua safata d’entrada, en “correu no desitjat” o spam.

Mickey espera alegrar moltíssim a totes les xiquetes i els xiquets de Burjassot que complisquen anys aquests dies i que gaudisquen d’un dia tan especial per a ells amb la seua felicitació personalitzada.