Minut de silenci, a Burjassot, pel recent assassinat de dos guàrdies civils a Barbate

12 febrer 2024|Burjassot

Minuto silencio Guardias Civiles Barbate

L’Ajuntament de Burjassot s’ha sumat, hui dilluns 12 de febrer de 2024, al minut de silenci convocat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) com a mostra de rebuig a la cruel mort, en acte de servici, de dos guàrdies civils, el passat 9 de febrer, en la localitat de gaditana Barbate. Els agents van rebre l’impacte mortal d’una narcolancha quan es trobaven realitzant un operatiu de lluita contra el narcotràfic.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de membres de la Corporació Municipal i a treballadors i treballadores s’han sumat a la concentració silenciosa com a mostra de suport institucional i de solidaritat amb les famílies dels agents morts i en reconeixement a la gran labor realitzada pels membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Miguel Ángel González era membre del Grup d’Especialistes d’Activitats Subaquàtiques (GEAS), tenia 39 anys i era natural de San Fernando (Cadis). David Pérez va nàixer a Barcelona fa 43 anys i formava part del Grup d’Acció Ràpida (GAR).