Mirey Ntongono Mosuy Mikue, primera alumna del Col·legi Joan XXIII amb Beca Erasmus+ a Europa

11 març 2020|Burjassot

Mirey Ntongono- Juan XXIII

L’alumna del col·legi Joan XXIII de Burjassot, Mirey Ntongono Mosuy Mikue, matriculada en el segon curs del cicle superior d’Administració i Finances, ha començat, aquest mes de març, les seues 400 hores de Formació en Centres de Treball en l’empresa Norauto de la ciutat francesa de Lille. És la primera alumna del centre que realitza una mobilitat d’aquest tipus i, des del col·legi, esperen que l’experiència siga molt enriquidora per a ella.

Les pràctiques que està desenvolupant Mirey s’engloben dins de les mobilitats d’estudiants per a pràctiques (SMP) concedides pel programa Erasmus +.

Aquestes pràctiques tenen com a objectiu oferir als estudiants la possibilitat de realitzar activitats formatives i de cooperació fora d’Espanya, afavorir la inserció soci-laboral de l’alumnat que cursa FP en el centre burjassoter, el foment de l’ús de llengües estrangeres com a vehicle de col·laboració i participació en l’exercici de la ciutadania europea i l’establiment de xarxes de cooperació internacional entre el centre i les empreses en els àmbits de la Formació Professional de perfils professionals que s’imparteixen en el col·legi.