Miriam Alonso presenta en la Casa de Cultura el seu llibre “La màquina de besos”

9 febrer 2018|Burjassot

Des de 16/02/2018 fins a 16/02/2018

La-maquina-de-besos-delante-digital

Dins de la programació d’activitats de foment de la lectura, programades des de l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot, divendres que ve 16 de febrer a les 19 hores la Casa de Cultura acollirà la presentació d’un nou llibre. Es tracta de l’escrit per Miriam Alonso, “La máquina de besos”, d’Escarlata Edicions. 

La novel·la narra la història del Lord i inventor Daniel Arlington que dissenya, per a l’Exposició Universal de Londres, el palau de cristall més meravellós mai vist. Escrita en un llenguatge fàcilment comprensible per a qualsevol públic, “La máquina de besos”, tracta la temàtica Steampunk en el que a inventiva es refereix, la pròpia màquina dels besos és un altre dels elements claus en el fantàstic món del steam, que acompanya a diversos invents del protagonista de la novel·la, barrejats amb objectes realistes molt característics d’aquest corrent”, segons la pròpia autora.

Miriam Alonso és narradora, tècnic en gestió i docent, alhora que redactora en premsa i bloguera i, entre els seus autors favorits es troben Julio Cortázar, Terry Prattchet, Francisco Umbral o Neil Gaiman, entre molts uns altres. Miriam ha obtingut diferents premis que avalen la seua carrera literària.