L’obra teatral “Mujeres” torna al Tívoli dins de les accions commemoratives del Dia Internacional de la Dona

20 febrer 2020|Burjassot

Des de 05/03/2020 fins a 05/03/2020

Mujeres Amparo Pastor

El teatre serà protagonista de les activitats programades des d’Espai Dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot dependent de la regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde de la localitat, Rafa García, per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Ho serà amb la participació de l’Associació Teatral Paraules i Dones de Burjassot que, enguany, està commemorant els seu desé aniversari. Per aquest motiu, els seus components tornaran a representar, sobre l’escenari  del Tívoli, el dijous 5 de març a les 19.00 hores, la seua primera obra, “Mujeres”, escrita i dirigida per Amparo Pastor. 

Prèviament, la vesprada començarà amb la lectura del Manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones, que ha sigut elaborat pel Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot.

L’obra fa un recorregut teatral de la història de les dones que han donat el seu nom a un carrer de Burjassot. Qui van ser?, Què van fer perquè posaren el seu nom a eixos carrers? Tot es coneixerà amb aquesta representació teatral amb perspectiva de gènere i gran aportació cultural.