Música, humor i acrobàcies es donen cita en el Parc La Granja amb l’espectacle gratuït “Todo encaja”

21 abril 2017|Burjassot

Des de 07/05/2017 fins a 07/05/2017

Todo encaja

El matí del diumenge 7 de maig serà d’allò més divertit a Burjassot, ja que un dels pulmons verds del municipi, el Parc de la Granja, es convertirà en l’escenari únic de “Todo encaja”, l’espectacle de música, humor, acrobàcies…i molt més que arribarà a les 12 del matí. Una posada en escena totalment gratuïta que arriba de la mà de la companyia UpArte, dins de la programació de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut.

UpArte presentarà un espectacle viu en el qual el protagonisme serà per a sis artistes que mostraran el seu costat més humà, a través de la tècnica acrobàtica, amb xicotets tocs d’humor i un element en escena. Cadascun dels seus moviments i de les seues accions provocaran en l’espectador “les emocions més intenses entre salts de banquina, vols i torres humanes, deixant veure el costat més personal i divertit de l’acrobàcia, acompanyats per l’alegria de la seua música. Mostra de superació i confiança és el que mostren aquests artistes carregats d’entusiasme i amb gran capacitat per a contagiar-ho”, tal com assenyalen des de la companyia.

Un espectacle per a tots els públics, menuts i majors, que els farà gaudir del matí del diumenge i, més si cap, del Parc La Granja, una de les zones verdes més boniques de Burjassot.