Naturaleza viva, les escultures de Francisco Javier Cejalvo arriben a la Casa de Cultura

28 setembre 2015|Burjassot

La Casa de Cultura de Burjassot rep la tardor amb l’inici de tots els programes i serveis que l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ofereix la ciutadania. Entre ells, es troba la programació regular d’exposicions de pintura, escultura i fotografia que, al llarg del curs, alberga la Sala A d’Exposicions d’aquest emblemàtic edifici municipal.

Després de dir adéu a la mostra que acostava al visitant a la vida i obra de l’escriptor valencià Carles Salvador, la Sala A d’Exposicions rebrà, el pròxim 2 d’octubre, a les 19:30h, les escultures de Francisco Javier Cejalvo. Englobades davall el títol de Naturaleza viva. Les obres de Cejalvo podran visitar-se fins al 16 d’octubre, de dilluns a divendres, de 8.15 a 20.45 h. 

Segons les pròpies paraules de l’artista, “es tracta d’un conjunt d’obres amb les quals es pretén mostrar les diferents formes que estan ocultes en la matèria. Quasi totes elles estan realitzades en fusta i ferro, rescatant aquells materials de l’oblit i la solitud”. Treballant aquests materials, l’autor pretén “transformar-los i aportar-los una nova vida, perquè aquesta siga observada, ara des d’una altra perspectiva més conscient”.