Nit de teatre contra el càncer a Burjassot

23 octubre 2018|Burjassot

Des de 27/10/2018 fins a 27/10/2018

Teatro Círculo Católico 27-10-2018

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot proposa un pla, apetible i solidari per a dissabte que ve nit. Convida a la ciutadania a gaudir d’una nit de teatre gràcies a la peça que posarà en escena l’Escola de Declamació Artística del Cercle Catòlic de Burjassot. “Una noche en su casa, señora”, del dramaturg Jean de Letraz és l’obra de teatre que interpretaran el grup d’actrius i actors de l’Escola conformat per José Vera, Fran Barella, Cristina Subiela, Paco Domingo, Clara Soriano, Mieria Quesada i Reme Tovar.

La nit de teatre solidària tindrà lloc dissabte que ve 27 d’octubre, a les 22:30h, en la seu del Círculo Católico i la recaptació íntegra de la nit anirà destinada a l’AECC, per a continuar les línies d’investigació contra la malaltia.

El dramaturg francés signatura aquesta divertidíssima obra d’embolic en la que queden reflectides totes les bogeries de les quals és capaç un home, i també una dona, de dur a terme, en estar enamorat. Es tracta d’una comèdia àcida i irònica, immersa en l’absurd a vegades, protagonitzada per un famós escriptor a qui se li ocorre un pla per a passar una nit al costat de la dona que estima, a casa d’ella i amb l’inconvenient de què es tracta d’una dona casada. Al llarg de la vetlada, les dones es multiplicaran en l’escena i, amb un xerraire majordom inclòs, la nit anirà augmentant el seu nivell de complicació.