Nova xerrada-col·loqui en la Falla Nàquera Lauri Volpi

2 juny 2016|Burjassot

La Delegació de Cultura de la Falla Nàquera Lauri Volpi de Burjassot ha programat dins del seu cicle “Tertúlies de la 269”, per a divendres que ve 3 de juny, una nova xerrada-col·loqui en la qual la indumentària valenciana va a ser el fil conductor de la mateixa, amb el títol “Les noves tècniques aplicades a la tradició: l’alçaor”.

La xerrada tindrà lloc, com és habitual, en el casal de la comissió, en el carrer Lauri Volpi nº 24 a partir de les 20:30 hores i estarà impartida per l’artesana, modista i indumentarista Victoria Tejero Romero, gerent de MA-VI-MAR. Durant la mateixa, s’abordarà el tema de “l’ahuecador” per al vestit de fallera. I en concret ens parlarà sobre el seu propi ahuecador, l’alçaor, tal com han assenyalat des de la comissió.

A més, i per gentilesa de MA.-VI-MAR, es realitzarà un sorteig d’un alçaor, “el sorteig es durà a terme aqueix mateix dia de la tertúlia. Per a participar en el sorteig cal adquirir un dels numerets posats a la venda, els quals tenen un preu de 2 euros“.