Nova edició del taller de teatre terapèutic “Gaudeix expressant-te” a Burjassot

21 novembre 2023|Burjassot

Taller de Teatro

Un any més, l’Ajuntament de Burjassot apostarà per oferir un taller artístic, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per Yolanda Andrés. Es tracta d’una nova edició del taller de teatre terapèutic “Gaudeix expressant-te”, proposta programada des de la Unitat d’Igualtat (Espai Dona) del Consistori i que estarà dirigit per la dramaturga Antonia Bueno Mingallón. El taller arriba, el 2023, a la novena edició i, com en ocasions anteriors, és gratuït.

Les persones interessades a formar part del taller poden inscriure’s fins al 24 de novembre enviant un correu electrònic a accionsocial@burjassot.es o bé telefonant al 96 390 67 18. Les places són limitades.

El taller, que tindrà lloc en el centre Ausiàs March, començarà el dimecres 29 de novembre i s’estendrà fins al 19 de juny de 2024. Les classes seran tots els dimecres, en horari de 18.00 a 19.30 hores.

Antomia Bueno, responsable d’impartir el taller, assenyala que “l’objectiu principal del taller és potenciar les eines psicofísiques i trobar eixos racons de bàlsam on tot és possible, riure’ns juntes de nosaltres mateixes, de les nostres debilitats, i convertir-les en capacitat de somriure. Este taller és una bassa en la qual naveguem, remant amb les ungles i les dents de la nostra creativitat. Perquè ens mereixem un espai propi, un lloc on no calga justificar moltes vivències, un lloc on donar curs a tot, sabent que les “altres mirades”, les altres dones, també senten de manera semblant”.

El taller també pretén ser un espai d’intercanvi, socialització i solidaritat i compta amb la col·laboració de l’Associació Clàssiques i Modernes,