Noves lluminàries a Burjassot gràcies al Pla d’Inversions 2020/2021 de la Diputació de València

12 febrer 2021|Burjassot

luminarias

Dins de les obres i millores que s’executaran per part de l’Ajuntament de Burjassot, a càrrec del Pla d’Inversions 2020/2021 de la Diputació de València, el Consistori procedirà a la renovació de les lluminàries existents per unes noves de led en diferents zones del municipi.

Els carrers que veuran millorada la seua il·luminació seran Doctor Arturo Cervellera, Gátova, Mare de Déu dels Desemparats, Mariano Ribera, Moncada, Pineda, Benieu, Dolores Ibárruri, Luis Gonzalvo París, Mariano Benlliure, Racó dels Pins, Colom, Isabel La Catòlica, Plaça de la Concòrdia, Plaça del Carraixet i Avinguda del Rajolar.

Les obres suposaran la substitució de les actuals lluminàries per unes noves de tecnologia led, adequant l’òptica en cada cas a les característiques dels vials, amplària de vorera, calçada, etc., disposició de l’enllumenat, unilateral, apariat, a portell, alçària de les lluminàries i separació entre elles.

En el cas de les lluminàries circulars, aniran integrades tant en les zones de la Plaça de la Concòrdia i de l’Avinguda del Rajolar, com en la Plaça del Carraixet, íntegrament.