Noves Rutes per l’Horta de Burjassot, per a la pròxima tardor

5 setembre 2019|Burjassot

Rutas por la Huerta otoño 2019

Amb l’estiu acomiadant-se, arriben els matins una mica més frescs i amb ells la possibilitat de gaudir-los, almenys els del cap de setmana, a l’aire lliure i sense necessitat d’eixir de Burjassot. Serà possible gràcies al retorn de les Rutes per l’Horta de Burjassot, la primera eixida de la qual després de l’estiu, serà el pròxim 22 de setembre amb una ruta centrada en Vicent Andrés Estellés.

L’Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot, responsable d’aquest projecte, ha obert les inscripcions per a totes les rutes del calendari tardorenc i les persones interessades poden efectuar les seues inscripcions, gratuïtes, telefonant al 963649515 o bé enviant un correu electrònic amb les dades pertinents a sostenibilitat@ayto-burjassot.es.

Després de la Ruta per l’Horta a través d’Estellés arribarà, el 20 d’octubre, una nova ruta centrada en el cultiu de la xufa, mentre que l’eixida del 26 d’octubre inclourà una interessant observació ornitològica, per a la qual es comptarà amb la col·laboració habitual de la Societat Valenciana d’Ornitologia. El 10 de novembre, la ruta se centrarà en la cultura del vi i el cultiu del raïm mentre que la Ruta per l’Horta del 30 de novembre tornarà a tindre com a protagonistes als ocells de Burjassot amb una nova observació ornitològica.