Nou esdeveniment solidari de la SPAB per al foment de l’adopció

12 novembre 2021|Burjassot

Des de 14/11/2021 fins a 14/11/2021

Evento solidario SPAB 14-11-2021

Diumenge que ve 14 de novembre, els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) tornaran a la Plaça de l’Ajuntament per a celebrar una nova jornada amb la qual continuar promovent l’adopció d’animals abandonats.

De 10h a 20h, la SPAB realitzarà el seu particular desplegament solidari en la plaça on els visitants que s’acosten trobaran, en diverses parades, variats articles com ara samarretes, tasses, bosses “tote *bag”, llibres o joguets, entre altres coses. Tots els fons que la SPAB obtinga amb aquestes vendes solidàries seran destinats a cura dels animals dels quals l’entitat s’està fent càrrec per estar en estat d’abandó. A més, els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran molt agraïts de poder recollir tots els articles i productes per a l’alimentació, la higiene i la neteja dels animals amb els quals la ciutadania vulga contribuir.

La SPAB oferirà així mateix als visitants tot tipus d’informació sobre adopcions, cases d’acolliment o què fer per a convertir-se en soci o sòcia de la SPAB. Finalment, cal dir que també estarà disponible i a la venda la loteria de Nadal de la SPAB i que hi haurà oberta una recollida de signatures perquè s’apliquen les esmenes a la futura Llei de Benestar Animal i Tinença d’Animals.

Per a la celebració de l’esdeveniment amb garanties, la SPAB recorda que s’hauran de respectar unes certes mesures sanitàries com són l’ús de la mascareta de llarg a llarg de totes les parades que es munten i el manteniment de la distància de seguretat. També hi haurà gel hidroalcohòlic a la disposició dels visitants. La SPAB té un telèfon de contacte que és el 655685859, així com una adreça de correu electrònic: protectoraburjassot@gmail.com.