Huit comerços de Burjassot “RAEECCIONEN” davant la gestió dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics

6 abril 2021|Burjassot

Campaña RAEECCIONA

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, Burjassot està participant també enguany en la campanya sobre la correcta gestió dels residus d’aparells elèctrics i electrònics, (RAEE). Es tracta d’una campanya de sensibilització mediambiental duta a terme a través de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, juntament amb els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada (SCRAP) de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE) Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP.

L’objectiu de la citada campanya és la recollida, per a la seua correcta gestió i reciclatge, dels residus d’aparells electrònics i elèctrics a més de continuar involucrant i conscienciant a tots els agents que intervenen en el cicle de vida d’aquests aparells, en l’àmbit de la correcta gestió dels seus residus, des de l’equip de distribució i comerç fins a la ciutadania en general. Actualment, huit comerços de Burjassot estan participant en la campanya recollint en els seus negocis, punts de venda d’aquesta mena de productes, els citats residus.

La campanya oferirà formació i incentius com a segells de qualitat al distribuïdor per la seua bona gestió dels RAEE i un sorteig especial de dos premis de 500€ entre la clientela dels punts de venda que deposite un RAEE en el seu establiment, canviable en el mateix punt de venda.

A més es realitzaran diferents sortejos entre els seguidors de la campanya en Facebook i Twitter, amb un total de 16 premis de 100€, a canviar entre els establiments participants en les tres edicions de RAEECCIONA.

D’aquesta manera es persegueix fomentar i premiar el depòsit de RAEES en els diferents punts de venda, així com la participació i implicació del sector estimulant el consum en el comerç de proximitat.

Tota la informació de la campanya pot consultar-se en www.raeecciona.org.