Huit noves incorporacions a la Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament de Burjassot

23 gener 2018|Burjassot

Brigada Obras incorporaciones

Després de la posada en funcionament de la borsa d’ocupació per a peons per part de l’Ajuntament de Burjassot, aquesta setmana s’ha produït la incorporació de huit nous treballadors a la Brigada Municipal d’Obres. L’Ajuntament aposta pel foment de l’ocupació en el municipi generant les borses de treball, la qual cosa permetrà de forma àgil realitzar les substitucions i contractacions necessàries en el moment que es requerisca. Així mateix, suposa un important reforç per a l’àrea de Serveis Municipals, ja que els huit treballadors s’incorporen en plenitud de les seues funcions i passaran a realitzar els treballs de manteniment i serveis de la pròpia Brigada.

Així mateix, alguns dels treballadors estaran destinats en els parcs i jardins municipals per a realitzar el treball de neteja i manteniment dels mateixos, reforçant la tasca que fins ara es realitzava. L’Ajuntament espera poder seguir, pròximament, realitzant noves incorporacions per a augmentar d’aquesta forma la promoció de l’ocupació en la nostra localitat.

Som conscients de les necessitats que té la nostra ciutat i amb aquestes huit noves incorporacions anem a dur a terme dos dels nostres objectius, la promoció de l’ocupació local i al mateix temps, el manteniment diari dels nostres parcs i jardins, que és un dels serveis més utilitzats pels nostres ciutadans i ciutadanes“, apunta l’alcalde de Burjassot, Rafa García