“Operación Cacahuete 2” i “El muñeco de nieve”, pròximes estrenes en el Cinema Tívoli

16 octubre 2017|Burjassot

Des de 20/10/2017 fins a 22/10/2017

Operación Cacahuete
el muñeco de nieve

Superat ja l’equador del mes d’octubre, el Cinema Tívoli s’encamina cap a un altre cap de setmana protagonitzat per dues noves estrenes cinematogràfiques a Burjassot. Del 20 al 22 d’octubre, la gran pantalla local proposa una opció per a tots els públics, “Operación Cacahuete 2” i una de suspense: “El Muñeco de nieve”.

“Operación Cacahuete 2. Misión: salvar el parque” és la seqüela de la pel·lícula d’animació protagonitzada per Surly, l’enginyós esquirol de color morat. En aquesta ocasió, l’esquirol i els seus amics rosegadors s’han acomodat en una tenda de cacauets on les nous abunden i no han de preocupar-se per cercar menjar. Açò és una cosa que molesta especialment a la seua companya Andie, que veu amb preocupació que els esquirols hagen perdut el seu instint de recol·lectar aliments en el bosc. Però les coses es posaran difícils quan la tenda bote per l’aire. El Parc Liberty serà llavors el seu únic refugi. Això sí, ho tindran complicat perquè l’alcalde Muldoon planeja construir allí un parc d’atraccions, amb l’únic propòsit d’omplir encara més les seues arques. Tots els rosegadors de la ciutat hauran d’unir forces per a impedir-ho. Recomanada per a tots els públics, “Operación Cacahuete” es projectarà el divendres 20 i el dissabte 21, a les 19h i també el diumenge 22 a les 17h.

Els esquirols del Parc Liberty compartiran pantalla, aquest mateix cap de setmana, amb la intriga que arribarà amb “El muñeco de nieve”. Protagonitzada per Michael Fassbender juntament amb Rebecca Ferguson i Charlotte Gainsbourg, aquest thriller dramàtic dirigit pel suec Tomas Alfredson, presenta a Harry Hole, un brillant detectiu d’una brigada de recerca d’elit, caracteritzat per usar mètodes poc ortodoxos. En investigar l’estranya desaparició d’una dona durant la primera nevada de l’hivern, comença a sospitar que un assassí en sèrie torna a estar actiu. Es tracta d’un autèntic dement que es fa cridar l’assassí del ninot de neu i el seu objectiu són dones la conducta de les quals desaprova. Amb l’ajuda de Katrine Bratt, una brillant i perspicaç agent, el policia encaixarà les peces del trencaclosques a partir d’antics casos sense resoldre per a connectar-los amb l’últim i brutal esdeveniment. “El muñeco de nieve” tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 20 i el dissabte 21 a les 22:30h i el diumenge 22, a les 19:30h. És una pel·lícula no recomanada per a menors de 16 anys.