‘Padre no hay más que uno 3’ arriba a la Terrassa d’Estiu

11 juliol 2022|Burjassot

Des de 14/07/2022 fins a 17/07/2022

La tercera aventura familiar de Santiago Segura aterra en la pantalla de la Terrassa d’Estiu de Burjassot. El dimecres 13 de juliol, els Minions i el seu vilà Gru finalitzaran abandonaran l’Auditori de la Casa de Cultura amb una última projecció per a donar pas al nou lliurament, i ja van tres, de Padre no hay más que uno 3 la qual, en ple estiu, presenta a aquesta particular família submergida de ple en el Nadal. La que promet ser una de les pel·lícules més taquilleres de l’estiu tindrà les seues projeccions a la Terrassa d’Estiu el dijous 14, el divendres 15 i el diumenge 17 juliol, a les 22.15 h. El dissabte 16 no hi haurà programació de cinema perquè l’Auditori de la Casa de Cultura albergarà la representació de l’espectacle familiar Ogro. El musical (20 h, gratuït).

En la trama, el Nadal està molt a prop i els xiquets trenquen accidentalment una figureta del Betlem de col·lecció del seu pare, de manera que hauran d’aconseguir per tots els mitjans una igual. El problema és que és una peça única d’antiquari. Sara, la filla major trenca amb el seu nuvi, el Ocho, que intentarà recuperar els seus favors amb l’ajuda del seu sogre, Javier. Precisament el sogre de Javier, el pare de Marisa, serà acollit a la casa familiar per a passar les festes després de la seua recent separació, la qual cosa no deixarà indiferent a la mare de Javier, Milagros. Rosada, la folklòrica de la família, que feia de Verge des de fa diversos Nadals, és relegada enguany a fer de pastoreta, una cosa que el seu pare, Javier, no està disposat a assumir.

La setmana vinent, la Terrassa d’Estiu albergarà dues noves estrenes: Llenos de gracia, comèdia espanyola protagonitzada per Carmen Machi i rodada en part a Burjassot (dimecres 20 i dijous 21) i Thor: Love and Thunder (divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24).

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a l’aire lliure a la Terrassa d’Estiu de Burjassot és de 4 euros i la taquilla, a l’Auditori de la Casa de Cultura obrirà aproximadament mitja hora abans de l’inici de cada projecció. No obstant això, les entrades poden adquirir-se anticipadament en línia, en cultura.burjassot.org on, a més es pot consultar l’horari de les projeccions i la resta de la programació.