Pares i mares reben informació sobre l’Escola d’Estiu 2020

19 juny 2020|Burjassot

Reunión Escuela de Verano 2020

El pròxim 22 de juny donarà principi l’Escola d’Estiu 2020, posada en marxa des de les àrees de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot. Amb unes circumstàncies extraordinàries sobrevingudes per la crisi sanitària del coronavirus, l’Escola d’Estiu 2020 obri les seues portes enguany en el CEIP Miguel Bordonau, amb places limitades i contribuint a la conciliació de les famílies del municipi.

A pocs dies que arranque aquest projecte anual per a la dinamització de l’oci i el temps lliure dels més menuts, ja de vacances, dijous passat va tindre lloc, en el col·legi Miguel Bordonau, una reunió informativa dirigida als pares, mares i tutors dels xiquets i xiquetes que s’han matriculat a l’Escola d’Estiu. La reunió, convocada per part dels tècnics municipals de Cultura i Joventut i comptant amb la presència i participació dels monitors i monitores que estaran a càrrec dels xiquets i xiquetes, va tindre lloc a l’aire lliure i es va celebrar respectant la distància mínima de seguretat entre els assistents.

La trobada entre l’organització i les famílies va servir perquè pares i mares resolgueren tots els dubtes respecte a com es desenvoluparà aquesta edició, especial donades les circumstàncies, de l’Escola d’Estiu. Per part de tècnics i monitors es va avançar informació d’interés sobre, per exemple, com s’organitzarà el protocol d’entrades i eixides a l’Escola i totes les mesures d’higiene i protecció que se seguiran, ateses les normes i recomanacions sanitàries per a la prevenció de la COVID-19.

En l’àrea de Cultura de la web municipal està disponible, per a la seua consulta i descàrrega, el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19, que se seguirà durant l’Escola d’Estiu, un document que també ha sigut facilitat a les famílies.