El Pare Noel avança la seua visita a Burjassot i estarà amb els xiquets i les xiquetes des de la vesprada del 23 de desembre

16 desembre 2020|Burjassot

Des de 23/12/2020 fins a 24/12/2020

Papá Noel

El 23 de desembre serà un dia molt especial a Burjassot ja que, el Pare Noel, ha pensat que enguany els xiquets i les xiquetes del municipi, que s’han portat molt bé al llarg de tots aquests mesos, es mereixen la seua visita uns dies abans de la nit de Nadal.

Per aquest motiu, el Pare Noel ja ho té tot preparat per a arribar al municipi la vesprada del 23 de desembre, a partir de les 17.00 hores. Durant aqueixa vesprada recorrerà els carrers del municipi per a saludar als més menuts de la casa que, a més, si encara no li han enviat la seua carta, podran entregar-li-la.

Aqueixa nit, el Pare Noel recuperarà forces i dormirà a Burjassot ja que el dia 24 de desembre, a hores de la seua gran nit, també estarà recorrent els carrers del municipi pel matí ja que, per la vesprada, es retirarà al costat dels seus ajudants per a preparar els regals que arribaran a les cases mentre els xiquets estiguen dormint.

Aquesta activitat obri la programació d’actes de Nadal del municipi; actes que es celebraran amb totes les mesures sanitàries pertinents davant la Covid-19 i que, a més, tindran els aforaments limitats, tal com estableix la normativa actual.