Paraules i dones porta al Centre Cultural Tívoli la seua creació teatral, “Locas”

10 octubre 2019|Burjassot

Des de 17/10/2019 fins a 17/10/2019

Locas Teatro

A l’octubre, les animacions lectores gratuïtes de les Biblioteques Municipals s’obrin també al món del teatre. Ho faran de la mà del Grup Teatral Paraules i Dones de Burjassot que posarà en escena l’obra teatral “Locas”. La representació tindrà lloc el dijous 17 d’octubre, a les 19 hores, en el Centre Cultural Tívoli.

Aquesta representació s’emmarca dins de les activitats per a commemorar el Dia de la Biblioteca i el IV Dia de les Escriptores que aquest mes estan centrant les animacions lectores preparades per l’equip de Biblioteques.

Així, el Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes a dos personatges femenins que explicaran al públic el motiu de la seua bogeria, la qual serà analitzada per elles mateixes mentre tramen les seues estratègies per a escapar del sanatori en el qual estan tancades. Dues presències en l’escenari que despertaran sorpresa i somriures pels seus canvis de humor, els seus despropòsits, les seues veritats i les seues reivindicacions.

L’obra compta amb la participació d’Amparo Sogorb, Amparo Pastor, Silvia Martínez Lacruz, Toni Ananda, José Alberto García, Jordi Gimeno i Nacho Cano.

Des de les Biblioteques Municipals s’anima a tota la ciutadania al fet que gaudisca d’aquesta gran representació teatral que, amb total seguretat, no deixa indiferent al públic assistent a la representació.