Patricia Campos presenta a Burjassot el projecte “Supera-t” dins dels actes pel Dia Internacional de la Dona

20 febrer 2020|Burjassot

Des de 06/03/2020 fins a 06/03/2020

Cartel Supera-t cast ok

Les activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona a Burjassot se centraran, el divendres 6 de març, en l’esport gràcies a la participació de Patricia Campos, primera dona pilot de l’Armada Espanyola i fundadora de “Deporte con valores” i de l’ONG Goals for Freedom. Estarà acompanyada de Chema Lamirán, assessor de comunicació de Goals for Freedom i expert en comunicació i màrqueting esportiu.

Per a eixe dia, EspaiDona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot dependent de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’Alcalde de la localitat, Rafa García, ha programat la jornada “Supera-t”, la qual tindrà lloc, a les 17.30 hores, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

Es tracta d’una xarrada/col·loqui en la qual intervindran Patricia, entrenadora d’un equip de futbol als Estats Units, reconeguda amb infinitat de guardons i inclosa recentment entre les cinc dones més influents de la indústria de l’esport a Espanya, i diferents esportistes de Burjassot que, al costat d’ella, aniran relatant les seues experiències personals. La xarrada estarà moderada per Chema Lamirán.

Totes els participants aprofundiran en l’objectiu de fomentar la igualtat de drets a través de l’esport. Després de la xarrada, a partir de les 19.00 hores, tindrà lloc un partit de futbol, en el mateix espai municipal.

L’ONG Goals for Freedom té com a missió treballar per a desenvolupar l’autoestima, l’apoderament, la presa de decisions i la capacitat de lideratge de les dones, adolescents i xiquetes, per a produir un canvi en la societat a través del futbol.