‘Pobres criaturas’, ‘Terapia de parejas’ i ‘Fallen Leaves’, pròximes estrenes al cinema Tívoli

12 febrer 2024|Burjassot

Des de 16/02/2024 fins a 18/02/2024

El cinema Tívoli de Burjassot seguix endavant amb la cartellera de febrer i, per a l’equador del segon mes de l’any, ha tancat un interessant grup de recents estrenes, les projeccions de les quals s’estendran del 16 al 18 de febrer. L’entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu únic de 4 euros (amb preu especial de 2 euros, els dissabtes, per a persones majors de 65 anys) i es poden adquirir telemàticament, en la web del cinema Tívoli, o presencialment en la taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

Amb onze nominacions als Óscar 2024, la nova pel·lícula de Yorgos Lanthimos, Pobres Criaturas, és un dels plats forts del cap de setmana i tindrà les seues projeccions el divendres 16 i el dissabte 17, a les 22.30 h i també el diumenge 18 de febrer, a les 19.30h. Una magistral Enma Stone (nominada a l’Óscar a Millor Actriu) es fica en la pell i al cap, mai més ben dit, de Bella Baxter, una jove reviscuda pel brillant i poc ortodox científic Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Sota la protecció de Baxter, Bella està ansiosa per aprendre, per experimentar, per viure. Famolenca de la mundanitat que li falta, Bella s’escaparà de casa amb Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un sofisticat i pervers advocat, per a submergir-se en una vertiginosa aventura a través dels continents. Sense cap filtre i totalment despullada dels prejuís de la seua època, Bella no permetrà que ningú li arrabasse el seu natural propòsit de defendre la igualtat i l’alliberament.

La proposta del cinema espanyol per a la cartellera del Tívoli, el pròxim cap de setmana, arriba de la mà de Terapia de parejas, que es projectarà tant el divendres 16 com el dissabte 17 de febrer, a les 19.45 h. Els cantants Marwan i Rozalén protagonitzen esta peripècia dirigida per Gaizka Urresti, en la qual inicien un viatge per a intentar respondre a una pregunta universal: Què és l’amor? En este camí, cinc parelles reals reben teràpia durant sis mesos per a tornar a trobar-se, seguint els passos de la primera investigació internacional en espanyol sobre parelles. Un estudi que conclou científicament que cuidar l’amor millora la salut mental.

Per a completar la cartellera del cap de setmana, el cinema Tívoli acull la projecció de Fallen Leaves, el dissabte 17, a les 18 h i el diumenge 18 de febrer, a les 17 h. El film, que s’ha convertit en un dels fenòmens del cinema recent d’autor, és considerada una de les joies de la factura del cinema de 2023. El cineasta finlandés Aki Kaurismäki firma esta història en la qual Hansa i Holappa, interpretats Ànima Pöysti i Jussi Vatanen, veuran com es creuen els seus camins en la bifurcació més necessària de les seues vides: un karaoke. En el Festival de Cannes de 2023 va rebre en Premi Internacional del Jurat.

Del 23 al 25 de febrer, les pel·lícules que arribaran a la sala fosca de Burjassot són Perfect Days, El color púrpura i Guardianes del museo.