Presentats els equips de l’Escola de Bàsquet del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats i de l’Escola del Col·legi La Nativitat

7 febrer 2017|Burjassot

El camp d’esport del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats ha sigut testimoni d’excepció de la gran salut del bàsquet a Burjassot ja que ha acollit la presentació dels equips de l’escola del propi centre i de l’Escola de Bàsquet del Col·legi La Nativitat. Un acte divertit, emotiu i alhora molt esportiu en el qual tots els presents han aplaudit molt als protagonistes de la vesprada.

Comptant amb un pati abarrotat de pares, mares i avis amb les càmeres i els mòbils en les mans per a no perdre’s cap instantània de la vesprada, l’acte ha comptat també amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez que, a més de “animar a tots i a totes al fet que practiquen el seu esport favorit” també va destacar “el gran valor d’iniciar-se en el món de l’esport a tan primerenca edat. Un orgull per a tots“.

Després de la presentació dels diferents equips, jugadors i jugadores van gaudir al costat de les seues famílies d’un berenar-sopar en el qual van poder comentar com va la temporada i com de bé s’ho passen els xiquets jugant al bàsquet.