Primera recollida solidària de l’any de la Protectora d’Animals de Burjassot

13 gener 2022|Burjassot

Des de 15/01/2022 fins a 15/01/2022

SPAB Recogida solidaria 15-01-2021

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha començat l’any nou com va finalitzar l’anterior: treballant per a millorar la qualitat de vida dels animals en estat d’abandó que estan a càrrec de l’entitat. Per a incrementar els recursos de cara a fer front a les necessitats d’aquests animals, els voluntaris i voluntàries de la SPAB han programat una nova recollida solidària amb la qual esperen traure el costat més solidari de la ciutadania.

La primera recollida solidària del 2022 tindrà lloc dissabte que ve 15 de gener en el Supermercat masymas del municipi (Avinguda del Rajolar, 1). Com és habitual, l’horari de recollida serà ininterromput entre les 10.00 h a 20.00 h. En aquesta nova cita amb la solidaritat animal, els voluntaris i voluntàries de la SPAB posen l’accent que precisen, principalment, de menjar humit i arena per a felins, productes de neteja i higiene, així com menjar per a gossos cadells.

Participar en una recollida solidària de la SPAB és senzill. El dissabte. voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran al costat de les portes de l’establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laboren els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seues compres. Així, per part de la ciutadania n’hi ha prou amb acudir al supermercat i, en el carret de la compra, afegir algun producte destinat a la SPAB. En la zona de caixa o les portes del local, voluntaris i voluntàries de la Protectora s’encarregaran de recollir totes les “compres” que realitzen els veïns i veïnes que vulguen contribuir al benestar dels animals amb les seues aportacions.

Els dissabtes de recollida solidària organitzats per la SPAB s’han consolidat com una cita mensual en el calendari de l’entitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Benestar Animal que dirigeix Juan Manuel Hernando i gràcies també a la implicació i solidaritat de diferents cadenes de supermercats presents en sòl local.

Les persones que vulguen contactar directament amb voluntaris i voluntàries de la SPAB poden fer-ho en el telèfon 655 685 859 i en el correu electrònic protectoraburjassot@gmail.com.