Prop de 1500 persones ja tenen l’app “Burjassot Info” en els seus dispositius mòbils

4 octubre 2016|Burjassot

Rafa-García-APP.jpg

Des del passat mes de juny, quan l’Ajuntament de Burjassot va llançar l’aplicació “Burjassot Info”, fins ara, un total de 1.431 persones s’han descarregat en els seus dispositius mòbils, tant d‘IOS com d’Android, aquesta nova eina de comunicació municipal. A través d’aquesta nova app de descàrrega gratuïta, els ciutadans i ciutadanes del municipi poden informar-se de l’esdevenir municipal, estar al dia d’avisos importants, consultar l’agenda d’esdeveniments o la guia comercial de Burjassot, entre altres accions.

Per a Rafa García, alcalde de Burjassot, “amb aquesta eina estem arribant molt més ràpid a les incidències que ens comuniquen els veïns, és una gestió directa i eficaç dels recursos, i el ciutadà pot interactuar amb l’administració de forma molt dinàmica i ràpida. Creiem que el resultat és molt positiu i que la participació anirà en augment fins a convertir-se en un vehicle habitual entre ciutadà i Ajuntament“.

D’altra banda, el botó “Incidències” permet la comunicació immediata entre la ciutadania i el Consistori. Aquesta secció permet al ciutadà o ciutadana geolocalizar la incidència que desitja comunicar, il·lustrar-la amb imatge, explicar-la breument i enviar-la directament al Consistori que, al seu torn, informa al ciutadà de l’estat de la incidència, fins que es resol.

El bon acolliment per part de la participativa població de Burjassot d’aquesta eina ha fet, que des del mes de juny fins ara, s’hagen registrat un total de 493 incidències. De totes elles, 248 incidències s’han registrat en la categoria de “Andròmines” mentre que 76 s’han registrat dins de l’apartat “carrers”. La categoria “excrements” ha rebut 19 incidències; 11 incidències per “enllumenat”, 22 incidències per “contenidors”, 5 incidències en l’apartat de “neteja de solars”, 19 incidències en la categoria de “mobiliari urbà”, 41 incidències en parcs i jardins i, finalment, 52 incidències s’han registrat en “unes altres”.

Totes aquestes entrades de participació ciutadana estan servint per a millorar en moltes àrees de la localitat, dins dels ítems esmentats. Les dades han sigut proporcionades per la Regidoria de Serveis Municipals, que dirigeix Manuel Lozano, àrea responsable de la gestió de l’app “Burjassot Info”.