Protecció Civil Burjassot segueix formant-se per a ajudar a la ciutadania

22 juny 2021|Burjassot

PC Burjassot 1
PC Burjassot 2

Amb l’objectiu d’estar preparats per a actuar davant qualsevol situació de perill que es puga donar i, amb això, ajudar i garantir la seguretat de la ciutadania, huit components de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Burjassot han realitzat un nou curs de formació.

En aquesta ocasió, els participants han finalitzat el curs de Formació Bàsica per al voluntariat impartit per l’Institut Valencià de Seguretat Publica (IVASPE) dependent de la Generalitat Valenciana.

Amb una duració efectiva de 40 hores, que s’han desenvolupat en diferents caps de setmana, el curs ha tingut tant classes teòriques com practiques, dotant als participants de coneixements en matèria de primers auxilis, coneixements bàsics en extinció d’incendis, cerca de persones desaparegudes, psicologia en emergències, legislació aplicable a l’àmbit de les emergències o regulació de trànsit, entre altres.

Aquesta formació “augmenta mes si cap la preparació que té l’Agrupació de Protecció Civil Burjassot per a desenvolupar qualsevol emergència o servei que li siga encomanat en favor del nostre municipi“, tal com han assenyalat fonts de Protecció Civil.