Publicades les bases del XII Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena

16 gener 2023|Burjassot

El XII Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena de Burjassot ha arrancat amb la publicació de les seues bases. El concurs, posat en marxa per part de l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, coordinada per l’Alcalde de la localitat, Rafa García, tindrà obert el seu període de lliurament d’obres fins al 31 de març de 2023.

Les bases del concurs, que poden consultar-se PUNXANT ACÍ, estableixen tres categories per a aquest: infantil, per a persones de 10 a 13 anys; juvenil, per a persones de 14 a 17 anys i adulta, per a persones majors de 18 anys. Les creacions hauran de ser originals i inèdites pel que no poden haver sigut premiades en cap altre concurs i la temàtica ha de versar sobre la igualtat de gènere.

El format creatiu podrà ser tant de microrelat com de còmic i és obligatori l’ús de llenguatge inclusiu en cadascuna de les obres presentades que podran estar tant en valencià com en castellà.

Les creacions hauran d’enviar-se, en format pdf, per correu electrònic a la Unitat d’Igualtat (Espai Dona) de l’Ajuntament de Burjassot, en el correu accionsocial@burjassot.es. Els treballs hauran de portar adjunt un document amb les dades personals de qui l’ha realitzat: nom, cognom, centre educatiu, si escau, data de naixement, telèfon de contacte i DNI.