Publicats els criteris de participació local en el Mercat Renaixentista de Burjassot

27 març 2019|Burjassot

Mercado Medieval 2018

En el seu particular viatge a través de temps, en 2019 Burjassot avançarà uns quants segles avance i, deixant arrere l’Edat mitjana, s’instal·larà en el Renaixement per a, del 17 al 19 de maig, celebrar un autèntic Mercat Renaixentista. L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot (IMCJB) organitza aquest esdeveniment cultural que, cada any, aconsegueix reunir milers de persones ajuste a la Plaça de l’Ajuntament i els seus carrers adjacents.

Com a primers passos per a la seua organització, l’IMCJB ha publicat els criteris de participació per als artesans, comerciants i entitats locals del municipi en el Mercat Renaixentista, ja que aquest teixit local ha format, des de sempre, part activa i important d’aquest projecte al llarg de totes les edicions anteriors, contribuint així a la promoció cultural i comercial del municipi.

Les sol·licituds de participació en el Mercat Renaixentista poden presentar-se, de forma presencial, per Registre d’Entrada en l’IMCJB (c/Mariana Pineda, 93-95), sol·licitant cita prèvia, en horari de dilluns a divendres, de 9h a 14h i dimarts i dijous de 17h a 19:30h. També es poden presentar les sol·licituds, telemàticament, a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, on també es poden consultar i descarregar els criteris de participació i la declaració jurada.