Rafa García es reuneix amb la família de Teófilo Alcorisa

2 setembre 2015|Burjassot

L’alcalde de Burjassot, el socialista Rafa García, ha mantingut aquest matí, 4 d’agost, una reunió amb familiars de Teófilo Alcorisa, veïns de Burjassot, i el coordinador del Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica (GRMH), Matías Alonso, per traslladar-losla disposició de l’Ajuntament de Burjassot a col·laborar amb ells en tot allò que necessiten perquè puguen donar per fi sepultura al seu familiar a Burjassot com és el seu desig”.

La filla de Teófilo Alcorisa, Pilar Alcorisa, ha assenyalat després de la reunió que “després de tants anys de lluita podrem per fi enterrar la meua mare i el meu pare junts perquè açò és el que volem, que la meua mare que ha viscut a Burjassot i està enterrada ací puga descansar al costat del meu pare”. En aquest sentit, Pilar Alcorisa ha ressaltat que “després de tants anys sembla que per fi podrem posar el fermall definitiu a aquesta lluita”.

El responsable del Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica, Matías Alonso, ha indicat que “és una satisfacció i una bona notícia constatar la diferència que existeix entre una institució sensible a la problemàtica de famílies com la de Teófilo Alcorisa i una institució com la que teníem abans en l’Ajuntament de València perquè en uns minuts a Burjassot hem solucionat el que a València ens va costar sis anys amb el PP”.

Rafa García ha destacat que “és fonamental que d’una vegada per sempre es tanquen de debò les ferides i açò suposa que els familiars puguen donar sepultura als seus sers estimats”. Així, l’alcalde de Burjassot ha indicat que “amb la reunió de hui he volgut traslladar el suport de Burjassot i el seu Ajuntament a aquesta família que ha hagut de lluitar tants anys per aconseguir alguna cosa tan essencial com enterrar al seu familiar en el lloc que han triat”. Finalment ha indicat que “han sigut massa anys de sofriment i d’intentar ocultar a aquestes víctimes, massa anys de sofriment per a les famílies i no podem tolerar-ho més, per açò des de Burjassot ajudarem la família en allò que estiga en les nostres mans perquè puguen inhumar Teófilo en el menor termini possible”.