Rafa García, investit alcalde de Burjassot

13 juny 2015|Burjassot

Davant un Saló de Plens abarrotat i amb els vots del seu grup municipal, el socialista Rafa García ha sigut investit, aquest matí, alcalde de Burjassot per als pròxims quatre anys.

En un discurs emotiu, directe i dedicat al cent per cent a la ciutadania, García ha remarcat que el seu treball “serà per i per al poble de Burjassot”, al qual ha agraït la seua presència en el Saló de Plens i en la part baixa de l’Ajuntament, en la qual s’ha situat una pantalla perquè tot el poble poguera veure l’acte de presa de possessió de la nova Corporació Municipal per al període 2015-2019.

Treballar per les persones serà la meua prioritat, per als qui més ho necessiten, que són la meua preocupació i el meu desvetllament. Sóc veí de Burjassot i estaré a la vostra disposició a cada moment, com un ciutadà més preocupat per allò que li puga passar al meu poble, a totes i cadascuna de les persones que viviu a Burjassot”, ha seguit el recentment triat alcalde, “sé que emprenem un camí complicat per la situació social que estem vivint, però des de l’Ajuntament no vaig a escatimar esforços per continuar millorant la nostra ciutat”.

García també ha remarcat que “des del primer dia, cuidaré al detall el nostre poble, amb una atenció especial i completa en la qual reivindicaré al nou govern de la Generalitat que duga a terme les millores que li competeixen en el nostre poble, com la finalització de la supressió del pas a nivell del carrer València, les pantalles acústiques del barri de Sant Joan i Espartero o la remodelació del col·legi Sant Joan de Ribera”.

Serà una legislatura on la transparència i la participació ciutadana, per fer la ciutat i els seus ciutadans protagonistes de la vida política del municipi, seran els eixos de la mateixa. Les persones, els ciutadans, són i seran el primer per a mi”.