Rebeca Guarch i María Amparo Huertas, guanyadores del sorteig nadalenc de les Biblioteques Municipals

29 desembre 2020|Burjassot

Ganadoras sorteo Bibliotecas

Rebeca i Maria Amparo van tindre regal per endavant, el 23 de desembre. I és que han resultat ser les guanyadores del sorteig nadalenc que les Biblioteques Municipals van llançar, entre els seus usuaris i els seguidors de les xarxes socials de Cultura de l’Ajuntament, per a celebrar amb ells el Nadal.

Després d’haver participat, comentant els seus desitjos literaris en xarxes i esmentant a alguns dels seus contactes, Rebeca Guarch i María Amparo Huertas han guanyat un lot de llibres cadascuna, entre els quals es troben títols com “Terra Alta”, de Javier Sierra (Premi Planeta 2019), “La ridícula idea de no volver a verte”, de Rosa Montero o “La delicadeza”, de David Foenkinos, entre altres.

En aquestes dates, les Biblioteques Municipals recorden als seus usuaris i usuàries, àvids de noves històries, que tant la Biblioteca d’Adults com la Biblioteca Infantil tenen, en les seues prestatgeries, una gran quantitat de novetats literàries esperant a ser gaudides pels lectors i lectores de Burjassot.